Gratis bereikbaar op 0800 2000

De Coranacrisis heeft grote impact op gezinnen die toch al kwetsbaar waren. Door het wegvallen van school, opvang en contact met het sociale netwerk komen gezinnen verder onder druk te staan. Het risico op geweld neemt in deze gezinnen toe. Hoe ga je hier als professional mee om? Terwijl je zelf te maken hebt met beperkende corona-maatregelen en zorgen over je eigen gezondheid? Tijdens deze gratis videosessie wisselen we ervaringen, tips en goede voorbeelden met elkaar uit.

Doelgroep
De videosessie is bedoeld voor alle professionals die te maken hebben met gezinnen waar er een (toenemend) risico is op huiselijk geweld en kindermishandeling. Denk aan professionals die voor Veilig Thuis of de Raad voor de Kinderbescherming werken, jeugdbeschermers, jeugdhulpverleners, wijkteammedewerkers, onderwijsprofessionals, etc.

Datum: donderdag 30 april 2020
Tijd: 15-16 u.

Meer info en aanmelding
Link naar Videosessie Kwestbare gezinnen
Aanmelden doe je door in de rechterkolom te klikken op gele tekstvak ‘Ik ben erbij’. Volg de instructies.

Deze videosessie wordt gefaciliteerd door 1SociaalDomein, in samenwerking met het VerweyJonker Instituut, Augeo Foundation, het Nederlands Jeugdinstituut en Expertisecentrum William Schrikker Groep.