Gratis bereikbaar op 0800 2000

Hoe voorkom je dat je kinderen lijden onder een lastige scheiding? Veel scheidingen hebben een grote impact op kinderen. Bij scheidingen die met extra veel conflicten verlopen, vinden veel ouders het vaak moeilijk om de kinderen hier buiten te houden of tegen te beschermen. In de gratis online webinar van kinderpsychologe en opvoeddeskundige Tischa Neve hoort u tips.

Helaas komt het vaak voor dat scheidingen schade toebrengen aan kinderen. Zit u midden in een pittige scheiding en wilt u er voor zorgen dat de kinderen zo goed mogelijk door en uit deze scheiding komen? Wilt u niet blijven hangen in boosheid of verslagenheid maar er alles aan doen om er voor de kinderen te zijn? In de webinar, een online lezing die u thuis vanachter de computer volgt, deelt Tischa Neve haar kennis en eigen ervaringen.  Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Wat is er belangrijk voor kinderen in een periode van en na een scheiding?
  • Wat deel je wel en niet met je kinderen als het moeilijk loopt?
  • Hoe ga je om met je eigen emoties?
  • Hoe kun jij ondanks hoe je ex erin staat tóch het verschil maken voor je kinderen?
  • Hoe stel jij je op naar je kinderen toe en hoe neem je verantwoordelijkheid voor jouw deel?
  • Hoe zorg je goed voor jezelf in deze moeilijke periode?

Voor kinderen
Misschien heeft je kind behoefte aan het praten met een ander kind dat ook een lastige scheiding heeft meegemaakt? Villa Pinedo komt op voor de belangen van kinderen van gescheiden ouders. Het biedt hen de mogelijkheid online met een buddy te praten. Geef je kind deze link

Informatie en aanmelding voor de webinar
Datum: dinsdag 23 juni
Tijd: 20.30-21.30 u.
Kosten: geen
Voor wie: de webinar is bedoeld voor ouders in scheiding met kinderen tussen 2 en 16 jr.
Aanmelden via: www.cjgcursus.nl
Organisatie: Centrum Jeugd en Gezin