Werken bij Veilig Thuis

Draag bij aan een duurzame aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling.

Vier mensen die aan het vergaderen zijn
Home » Werken bij

Iedereen heeft recht op een veilig thuis. En jij kunt daaraan bijdragen. Je krijgt te maken met complexe en soms schrijnende situaties in gezinnen en binnen relaties. Jij maakt je hard voor een betere toekomst voor alle betrokkenen. Ook als zij daar (nog) niet voor openstaan. Dat is de uitdaging die je zoekt in je werk. Kortom, een pittige uitdaging waarin je écht iets kan betekenen voor anderen in een kwetsbare positie.

Pittige casuïstiek, goede begeleiding 

Het werk bij Veilig Thuis is uitdagend. Je krijgt te maken met mensen die in hun leven (veel) problemen hebben en/of veroorzaken. Het geeft veel voldoening als het samen lukt om de situatie te verbeteren. Om de hardnekkige problematiek van mensen te doorbreken en de veiligheid te vergroten.  

Het werk bij Veilig Thuis kan veel van je vragen. Wij creëren een werkomgeving die je daarbij ondersteunt. Met aandacht voor joúw welzijn. We investeren in jouw kennis, kunde en vaardigheden om het werk aan te kunnen én er is tijd en ruimte om moeilijke situaties met elkaar en met je leidinggevende te bespreken.

Voordelen van Hecht

Veilig Thuis Hollands Midden maakt deel uit van Hecht ZVH Hollands Middden. Hecht is een organisatie dat zich inzet voor een gezond en veilig Hollands Midden. Naast het ZVH vallen de GGD, de GHOR en de Regionale Ambulance Voorziening onder Hecht. Als je bij ons komt werken, kom je in dienst van Hecht. Je kunt dan gebruikmaken van de gunstige arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden van Hecht.

Bekijk de vacatures

Wil jij bijdragen aan de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling? Ben jij bestand tegen druk, sta je stevig in je schoenen en weet jij de juiste zorg te vinden? Bekijk de vacatures!

Veel gestelde vragen

Ja, dat kan. Jaarlijks lopen diverse HBO en WO studenten stage bij ons. Kijk op onze vacaturesite of er een stage open staat. Zo niet, neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee of er iets mogelijk is.

Ja, die zijn er zeker! We vinden het belangrijk dat collega’s zich kunnen blijven ontwikkelen. Dat betekent dat we investeren in scholing en training. Ook hebben we regelmatig interne vacatures waarop collega’s kunnen solliciteren om hun kennis te verbreden, of door te groeien in een andere rol. Denk hierbij aan functies binnen andere teams, maar ook richting beleid, projectleiderschap en management. Daarnaast zijn er doorgroeimogelijkheden naar de andere afdelingen binnen Hecht.