Gratis bereikbaar op 0800 2000

Ben jij die enthousiaste persoonlijkheid die beleid en uitvoering goed met elkaar weet te verbinden? Dan maken we graag kennis met jou! Vanwege een sabbatical van een collega zijn we op zoek naar een collega in de functie van beleidsmedewerker met expertise huiselijk geweld en kindermishandeling. 

Wat ga je doen?

Als beleidsmedewerker lever je samen met enthousiaste collega’s een belangrijke bijdrage aan kwetsbare mensen in onze samenleving. Het Zorg- en Veiligheidshuis bestaat uit het Meldpunt Zorg en Overlast, Basiszorgcoördinatie Kwetsbare Kinderen, Crisis Interventie Team, Jeugd Preventie Team, Veilig Thuis en Veiligheidshuis.

Als beleidsmedewerker werk je aan de primaire, uitvoerende en de ondersteunende processen. Je werkt in een team of meerdere teams nauw samen met de werkbegeleider en voert verschillende projectopdrachten uit. In deze functie verbind je beleid en uitvoering met elkaar. Tevens geef je adviezen op het terrein van huiselijk geweld en kindermishandeling voor de gemeenten in Hollands Midden. Daarbij zijn verschillende taken in het verlengde van de aansluiting van de strafrechtketen op de zorgketen, dus je werkt ook intensief samen met partners in de strafrechtketen.

Het gaat om een aanstelling van 1 jaar, voor 36 uur en de standplaatse is Leiden en/of Gouda.

Nieuwsgierig geworden? Download dan de Vacature Beleidsmedewerker (expertise huiselijk geweld en kindermishandeling) en reageer voor 6 maart 2022.