Gratis bereikbaar op 0800 2000

Op dinsdag 10 november is het de Dag van de Mantelzorg, de dag waarop er traditiegetrouw wordt stilgestaan bij de liefdevolle inzet van mantelzorgers voor hun naaste. Vanwege corona zijn de mogelijkheden om iets feestelijks met elkaar te doen niet goed mogelijk. In Gouda wordt een online bijeenkomst georganiseerd over de nieuwe Respijtwijzer voor mantelzorgers.

De gemeente Gouda introduceert de Respijtwijzer Gouda. Dit is een online webapplicatie die mantelzorgers op weg kan helpen bij het vinden van respijtzorg, ofwel vervangende mantelzorg. Zo krijgt de mantelzorger even adempauze en tijd voor zichzelf.

Mantelzorgers worden uitgenodigd online aanwezig te zijn de presentatie van de Respijtwijzer Gouda. De wethouder zal de mantelzorgers toespreken.  Daarnaast zal er een deskundige van de belangenorganisatie MantelzorgNL aanwezig zijn en vertelt over het belang van respijtzorg.

Wanneer en hoe
Dinsdagochtend 10 november 2020 om 10.00 uur.
Gewoon thuis op de bank (of waar dan ook) via een live-stream op uw pc/laptop, tablet of mobiele telefoon. Te bekijken via deze link